• Свеж
Weller WMRT Micro -Tweezer, Watts - со WMRTH Stand и RTW TIP

Weller WMRT Micro -Tweezer, Watts - со WMRTH Stand и RTW TIP

Buyers rating:
DEN 1116.00

Од стоката

Micro -Tweezer Weller WMRT, 2x40 вати - со WMRTH Stand и RTW2 TIP Micro SMD Teverdering пинцети поставени со WMRTH Stand и RTW2 TIP постави ги новите WMRT De Soldering Tweezers 80 W/24 V Anable со нивните двокреветни прилагодени на панелиите прилагодени на Tiplets, значајна прецизна и десериран на десерирање на значајна прецизност и десерирање Многу мали компоненти на SMD. Поставени во безбедносниот одмор WDH60 Советите автоматски се исклучуваат за зголемување на издржливоста.

Основни својства

Тие исто така купуваат со овој производ.